null Kuntamarkkinat käynnistyivät väenpaljoudessa - EURESilta vinkit kansainväliseen rekrytointiin ja kansainvälisen työyhteisön arkeen

Tupu Kinnunen ja Arne kertovat Kuntamarkkinoilla EURES-palveluiden tarjonnasta

Kuntamarkkinat pyörähtivät eilen käyntiin jo 25. kerran. Julkishallintoa ja kunta-alan ajankohtaisia teemoja käsittelevät messut Kuntatalolla houkuttelivat 200 näytteilleasettajaa ja ensimmäisen päivän aikana yli 5 000 kävijää.

Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke ja EURES-palvelut ovat mukana Kuntamarkkinoilla jo kolmannen kerran. Keskiviikkoaamuna EURES-asiantuntija Tupu Kinnunen odotti mielenkiinnolla tulevaa päivää. Kinnunen on mukana markkinoilla toista kertaa edustamassa EURES-koulutus ja rekrytointipalveluita.

"Odotan tuttujen yritysten ja organisaatioiden sekä yhteistyökumppanien tapaamista, uusien asiakkaiden kontaktointia, sekä ylipäätään tiedon jakamista TE-toimiston ja EURESin palveluista", Kinnunen sanoo.

Tänä vuonna Kuntamarkkinoilla käsitellään muun muassa kuntien ja yritysten uudistumiskeinoja, digitalisaation vaikutuksia arkeen ja työllisyyttä. Kaksipäiväisten markkinoiden aikana järjestetään yli 300 tietoiskua ja seminaaria.

EURES-tiimi on paikalla Kuntamarkkinoilla myös tänään torstaina 13.9. osastolla J3. Kenen kannattaisi tulla tapaamaan heitä?

"Organisaatioiden tai yritysten, joilla on rekrytointi- ja/tai koulutustarpeita sekä kiinnostusta tietää julkisen työnvälityksen tämän päivän palveluista, mukaan lukien työvoiman hankinta Suomessa ja Suomeen."

EURES rekrytointi- ja koulutuspalvelut järjestävät myös räätälöityä koulutusta kansainvälistyvien yritysten tarpeita silmällä pitäen. Yrityksen on mahdollista hankkia työpaikkasuomi- tai työpaikkaruotsi-kielikoulutusta, tai valmennusta kansainvälisessä työyhteisössä toimiseen.

Lisätietoja www.te-palvelut.fi sekä Eures-asiantuntijat Suomessa