null Lähde matkalle menestykseen - Kasvutapahtuma naisyrittäjille

Suomen Yrittäjänaiset ja Uudenmaan TE-toimisto järjestävät Liekki-hankkeen kick off -tapahtuman 15.3. Liekki-hankkeen tarkoituksena on edistää yrittäjänaisten kasvuhaluisuutta.

Hankkeen projektipäällikkö Pia Winqvist Suomen Yrittäjänaisista odottaa tapahtumaa ja koko hanketta jo innolla. "Oma vahva näkemykseni on, että naisten yritysten kasvuhakuisuuden este numero yksi ja samalla mahdollistaja numero yksi on yrittäjä itse. Olen yrittäjänainen itsekin, joten tiedän ja tunnen luissani, mitä on olla yrittäjä. Mitkä ovat ne ilot ja mitkä haasteet yritystoiminnassa. Ja mitä vaaditaan erityisesti siinä vaiheessa, kun herää kiinnostus kasvattaa ja vakiinnuttaa liiketoimintaansa."

Winqvist jatkaa vielä, että toisaalta monelta yrittäjältä puuttuu kasvun mahdollistava tiimi ja toimivat verkostot. "Muun muassa näissä asioissa haluamme hanketoiminnan avulla auttaa yrittäjänaisia eteenpäin. Tilaisuuksiin osallistumisen kynnys on matalalla ja tilaisuutemme ovat osallistujille maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Katso tapahtuman ohjelma täältä ja ilmoittaudu mukaan!