null Maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen - Haku Kasvu Openin Uudenmaan Kasvupolulle on alkanut

Kasvu Open yhdistää Itä-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan alueen toimijat Uudenmaan Kasvupolulle kaudella 2020. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta
sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti.

Uudenmaan Kasvupolulle valitaan 30 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Uudenmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Uudenmaan TE-palvelut, Keuke, Keuda, Uudenmaan liitto, Helsingin seudun Kauppakamari, Uudenmaan Yrittäjät, Länsi-Uudenmaan Kauppakamari, Luksia, Novago ja Posintra.

"Parkkilipuilla ja bensoilla ei ole mitään merkitystä sen tuloksen suhteen, mikä tämän kautta on saatu (300K tarjouksissa). Ilmapiiri oli todella hyvä jokaisessa tapahtumapäivässä. Kun joutui itse panostamaan, niin antoi enemmän" , sanoo Loxus 3D Tunnelinspections Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Mikko Simola. Yritys valittiin Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi kaudella 2019.

Hae mukaan Uudenmaan Kasvupolulle Kasvu Openin nettisivuilla.

Lisätietoa löydät myös tästä Uudenmaan Kasvupolun esitteestä.

Kasvupolun valinnat

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10, arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnan tuomariston välisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

Kasvupolun aikataulu

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin.

Länsi-Uudenmaan yrityksille ensimmäinen sparrauspäivä on 15.4.2020, Itä-Uudenmaan yrityksille ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 16.4.2020. ja Keski-Uudenmaan yrityksille 21.4.2020.

Kaikille yrityksille yhteinen toinen sparrauspäivä järjestetään 14.5.2020.

Vauhtia yrityksen kasvuun Koolla on väliä -kiertueelta

Järvenpäässä päästään innostumaan kasvusta jo tammikuussa, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa 28.1.2020. Kiertueen teema on arvot ja vastuu.

Järvenpään tapahtumassa kuullaan kansainvälisesti tunnettua puhujaa, digitalisaation asiantuntija, tietokirjailija Teemu Arinaa, Jalotofusta tunnetun Jalofoodsin yrittäjä Jouko Riihimäkeä ja pilliteollisuuden mullistavan Dolean Ismo Sillanpäätä.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Helsinkiin kiertue saapuu 26.2. Katso kiertueen aikataulu ja ohjelma Kasvu Openin nettisivuilta.