null Porvoon DuuniTehdas-messuilla mukana 52 työnantajaa, avoimia työpaikkoja 1500

Porvoon Taidetehtaalla (Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo) järjestetään tiistaina 7.2. kello 10–15.30 DuuniTehdas-nimellä kulkevat suurrekrytointimessut. Tapahtuma on kaikille messuvieraille avoin ja maksuton.

Mukana on 52 työnantajaa, 16 oppilaitosta ja kuusi muuta näytteilleasettajaa. Avoimia työpaikkoja on yhteensä 1500 kappaletta. Mukana olevista yrityksistä 20 tarjoaa töitä alaikäisille työnhakijoille.

Tapahtuman juontajina toimivat taikuri ja mentalisti Noora Karma sekä Liikuta Lasta Ry:n Aki Hirvonen.

"Tänä vuonna DuuniTehdas ei ole tarkoitettu vain itäuusimaalaisille työnhakijoille, vaan muualtakin kannattaa osallistua. Esimerkiksi Lidl rekrytoi messuilla kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea", Uudenmaan TE-toimiston palveluesimies Jaakko Westerlund sanoo.

Rekrytointimessut järjestetään tänä vuonna jo kolmannen kerran Uudenmaan TE-toimiston, Posintran sekä Porvoon kaupungin toimesta.

"Onnistunut ja hyvähenkinen tapahtuma"

Viime vuonna DuuniTehtaalla vieraili yli 4000 kävijän lisäksi myös Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston johtoa.

"Mukana oli runsas määrä työnantajia ja yrityksiä. Tarjolla oli ihan oikeasti työpaikkoja monilta eri toimialoilta. Myös työnhakua tuettiin monin eri muodoin. Messuilta löytyi niin CV-klinikkaa, valokuvausta kuin ammatinvalinta- ja uraohjausta", Uudenmaan ELY-keskuksen työllisyyden, työvoiman kehittämisen ja kotouttamisen johtaja Anna Viitanen kuvailee.

"Lisäksi oppilaitokset tarjosivat kävijöille perinteisen työnhaun rinnalle muitakin vaihtoehtoja sekä mahdollisuuden kuulla eri opetusohjelmista", Anna Viitanen jatkaa.

Myös Uudenmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Petri Knaapisen sekä Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkosen mielestä DuuniTehdas oli oikein onnistunut ja hyvähenkinen tapahtuma.

"Kaikessa oli selvä tekemisen meininki. Työnantajat olivat hyvin esillä, työpaikkoja oli tarjolla ja oppilaitokset sekä työnhaun ohjaus täydensivät hyvin työpaikkatarjontaa", miehet toteavat yhdessä tuumin.

  • Olet lämpimästi tervetullut DuuniTehtaalle tiistaina 7. helmikuuta! Tulosta mukaan muutamia ansioluetteloita työnantajille jaettavaksi ja tule puhumaan itsesi töihin!
  • Katso tästä lista mukana olevista työnantajista.
  • http://www.porvoo.fi/duunitehdas