null Ravintola- ja hotellialan jättirekrytointi tulossa pääkaupunkiseudulle toukokuussa

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Nordic Choice Hotels rantautuu Suomeen. Ensimmäiset kaksi hotellia avataan Helsingin Jätkäsaareen sekä Vantaan lentokentän läheisyyteen lokakuussa. Suunnitelmissa on myös avata seuraavien viiden vuoden aikana yhteensä kymmenen hotellia Suomeen.

Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle haetaan töihin noin 250–300 ravintola- ja hotellialan osaajaa. Avoinna on muun muassa hotellin johdon, ravintolapäällikön, vastaanottovirkailijan ja tarjoilijan paikkoja.

Itse rekrytointitilaisuus järjestetään Finlandia-talossa maanantaina 9. toukokuuta.

"Toivomme, että mahdollisimman moni hakisi etukäteen paikkoja nettisivujemme kautta", hotelliketjun HR Manager Ann Ekengren kertoo.

"Rekrytointitilaisuuteen voi tulla myös ilmoittamatta etukäteen, mutta silloin emme voi taata, että aikamme riittää kaikkien haastattelemiseen. Teemme kuitenkin parhaamme, että saamme haastateltua niin monta kuin on vain mahdollista!"

Päivän aikana hakijat saavat kaksi minuuttia aikaa vakuuttaa haastateltavat sopivuudestaan tehtävään. Aikaisempaa ravintola- ja hotellialan työkokemusta ei välttämättä tarvitse, vaan rohkeus ja hyvät esiintymistaidot voivat riittää.

Nordic Choice Hotels pyytää ottamaan mukaan rekrytointitilaisuuteen tulostetun CV:n ja valokuvan sekä harjoittelemaan jo etukäteen kahden minuutin esityksen itsestään.

Tutustu ja hae avoinna oleviin paikkoihin täältä.

 

FAKTA

  • Nordic Choice Hotels -ketju avaa kaksi hotellia Suomeen lokakuussa
  • Jätkäsaaren tornihotelli Clarion Hotel Helsinki avataan 17.10.2016
  • Clarion Hotel Helsinki Airport avataan 22.10.2016
  • Avoinna on noin 250–300 työpaikkaa ravintola- ja hotellialalta
  • Avoimia työpaikkoja pääsee katsomaan täältä: https://www.nordicchoicehotels.fi/talenthunt/