null Syksyn uutuus: verkkoluennoilta vaivattomasti vinkkejä työnhakuun ja yrittäjyyteen

Tänä syksynä työttömät ja työttömyysuhan alaiset työnhakijat voivat perehtyä työnhakuun ja yrittäjyyteen Spring Housen maksuttomien verkkoluentojen avulla. Elokuun aikana verkkoluentoja järjestetään neljä kappaletta, ja jokaiselle kerralle on oma teemansa.

Luennoilla pyritään vuorovaikutteisuuteen. Osallistujalla on mahdollisuus kysellä, kommentoida ja keskustella chatin välityksellä. Itse verkkovalmennuksen seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Verkkoluennot lähetetään suorana Pirkanmaalta. Aiheet koskettavat jokaista työnhakijaa paikkakunnasta riippumatta, mutta osa luennoilla kerrotuista TE-toimiston palveluista saattaa koskea vain Pirkanmaan työttömiä työnhakijoita.

"Tällaiset webinaarit ovat oiva tapa päivittää työnhakuun liittyviä tietoja mukavasti kotisohvalla istuen – osallistumiseen kun tarvitaan ainoastaan tietokone ja nettiyhteys", Spring Housen koordinaattori Martti Laakso toteaa.

"Sisällöt ovat myös aina ajan tasalla. Spring Housen tiimi muovaa säännöllisesti luentosisältöjä uusimmat rekrytoinnin tuulahdukset huomioiden."

Osallistujamäärä on rajattu, joten ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Yhteen webinaariin mahtuu 300 ensimmäistä ilmoittautujaa. Verkkoluentoja on tulossa elokuun jälkeen lisää. Kaikki tulevat luennot tullaan ilmoittamaan tapahtumakalenterissamme.

Tulevat elokuun verkkoluennot ja ilmoittautumislinkit:

10.8. kello 9–11 Ota työnhaku haltuun

17.8. kello 9–11 Yrittäjyys ammattina

24.8. kello 9–11 Löydä piilotyöpaikat

31.8. kello 9–11 Erottuva CV ja hakemus edistyneille