null Tietoa Saksan kausityöpaikoista saksaksi ja englanniksi / Information om sesongsarbete i Tyskland på tyska och engelska

Oletko hotelli- tai ravintola-alan ammattilainen ja kiinnostunut työskentelemään Saksassa? Jos vastasit kyllä, nämä työmahdollisuudet saattavat kiinnostaa sinua.

EURESin kautta on mahdollisuus löytää mielenkiintoisia töitä hotelli-, ravintola- ja palvelualalta eri puolilta Saksaa. Erityisesti tulevan talvisesongin aikaan työmahdollisuuksia  löytyy Etelä-Saksasta ja Nordrhein-Westfalenin seudulta. Talvisesonki alkaa Saksassa tyypillisesti joulukuussa ja jatkuu pääsiäiseen saakka, lumitilanteesta riippuen.

Jos saksan kielen perusteet ovat hallussasi, tutustu ohessa olevassa esitteessä esiteltyihin työpaikkoihin. Varsinkin kesäkauden tehtäviin toivotaan ensisijaisesti kesätöihin hakeutuvia nuoria, joilla vähintään auttava saksan kielen taito.

Osaan työpaikoista ei vaadita aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta - tärkeintä on, että olet valmis heittäytymään työhön uudessa maassa ammattitaidolla. Kiinnostus hotelli- ja ravintola-alan ja matkailualan tehtäviin on suotavaa.

Esite saksaksi ja englanniksi / Broschyr på tyska och engelska