null Uudenmaan TE-toimisto kerää taas kesätyönantajat ja -hakijat yhteen!

Uudenmaan TE-toimisto järjestää Pasilan toimipaikassa tiistaina 3.3. kesärekryn, johon saapuvilla työnantajilla on auki satoja kesätyöpaikkoja.

"Ensimmäinen kosketus työelämään tulee usein juuri kesätyön hakemisen ja kesätyöntekijänä toimimisen kautta, ja kesätyö on hieno mahdollisuus saada käytännön kokemusta työelämästä", kertoo asiantuntija Pirjo Karjalainen Uudenmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalveluista.

Tapahtumassa on mahdollisuus saada samalla myös vinkkejä CV:n hiomiseen. Paikalla on TE-toimiston asiantuntijoita, joille voi tuoda CV:n ja hakemuksen kommentoitavaksi. Tarjolla on myös tietoa työnhausta ulkomailta EURES-palvelun kautta.

"Tänä vuonna olemme saaneet kesätyötapahtumaamme todella paljon työnantajia liikkeelle, ja tarjolla on hyvin erityyppisiä töitä", iloitsee työnvälitys- ja yrityspalveluiden palvelupäällikkö Minna Helenius.

Tapahtumassa rekrytoivat seuraavat yritykset:

Posti Oy, Helsingin kaupunki, McDonald's Oy, Lassila & Tikanoja, Muuttohaukat Oy, Niemi Palvelut Oy, Opteam Oy, Oy Sinebrychoff Ab, Personalhuset Staffing Group, Rinnekoti Säätiö, Securitas Oy, SOL Palvelut, Airpro Oy, Suomen UNICEF ry, Suoramarkkinointi Mega Oy, Turotim Oy, Vmp Group/Bework Oy.

TE-toimisto markkinoi tapahtumaa aktiivisesti nuorille asiakkailleen, mutta tapahtuma on avoin kaikille.

Kesärekry järjestetään Uudenmaan TE-toimiston Pasilan toimipaikassa, osoitteessa Ratapihankatu 7, 00520 Helsinki (sisäänkäynti Veturitorin puolelta).

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta:
palvelupäällikkö Minna Helenius, p. 0295 040 179, minna.helenius(a)te-toimisto.fi,
asiantuntija Pirjo Karjalainen, p. 0295 040 292, pirjo.karjalainen(a)te-toimisto.fi

Lisää Uudenmaan TE-toimiston tapahtumia