null Uudenmaan TE-toimisto vahvistaa palveluitaan panostamalla verkkoneuvojiin

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa aloittivat uudet verkkoneuvojat maanantaina 12.1.2015. He opastavat asiakkaita te-palvelut.fi-verkkosivujen käytössä ja neuvovat heitä työnhaussa ilman ajanvarausta.

"Verkkopalveluiden käyttöaste on nyt noin 70 prosenttia", kertoo Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen. "Sähköinen asiointi kasvaa koko ajan ja on yksi tärkeimpiä palveluitamme. Laitamme lisäpaukkuja verkkopalvelun opastukseen ja palkkaamme lisää palveluneuvojia auloihimme."

Verkkoneuvojien palvelut ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä toimipaikkojen aulatiloissa toimiston aukioloaikoina.

"Tällä neuvontalisäyksellä  vastaamme suoraan asiakkaiden pyyntöihin. Asiakkaat kaipaavat opastusta monipuolisista sähköisistä palveluistamme, muun muassa CV-netin käyttöön otosta, Avoimet työpaikat -palvelusta ja työhakemuksen teossa", Ukkonen lisää.

Verkkoneuvojia on kaksi toimipaikkaa kohden Pasilassa, Helsingin keskustassa, Itäkeskuksessa, Vantaalla ja Espoossa sekä yksi toimipaikkaa kohden Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Lohjalla, Porvoossa ja Raaseporissa.

Verkkoneuvojapalvelujen ostopalvelun toteuttaa Spring House ja verkkoneuvojat ovat asiakkaiden käytössä vuoden loppuun asti. Verkkoneuvojat tunnistaa asiakaspalvelussa Spring Housen nimikyltistä.