null Uudenmaan TE-toimiston vuoden viides uutiskirje ilmestynyt

Uutiskirje 5/2017 nyt luettavissa

Uutiskirjeen otsikot tällä kertaa:

Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkosen tervehdys

Kesällä starttasi kaksi uutta ostopalvelua työnhaun tueksi

Rekrykoulutus apuna Uudenmaan alueen yritysten työvoimapulaan

Ammatinvalinnanohjauksen tarve kasvanut urapolkujen muuttuessa

Uutiskirjeessä Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen toteaa, että parantunut taloustilanne näkyy kasvavina työpaikkoina ja mahdollisuuksina, mutta myös näihin liittyvät määräaikaishaastattelut sekä uusien asiantuntijoiden merkittävät lisäpalkkaukset ovat omalta osaltaan siivittäneet Uudenmaan TE-toimiston lupaaviin tuloksiin. Katso myös lyhyt Uudenmaan TE-toimiston videouutinen, jossa johtaja Jarmo Ukkonen puhuu työttömyyden laskusta, määräaikaishaastatteluista sekä lisääntyneistä resursseistamme.

Uudenmaan TE-toimistossa käynnistyi kesällä kaksi uutta ostopalvelua työnhakijoiden työllistymisen tueksi. Palvelut kulkevat nimillä Kahdessa kuukaudessa tuloksiin sekä Sampo. Kehittämiskoordinaattori Jani Honkanen odottaa, että loppuvuonna Sampo-palveluun osallistuu jopa 1000 Uudenmaan TE-toimiston asiakasta.

Uutiskirjeessä muistutetaan myös, että Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa työnhakijalle useita väyliä kehittää osaamistaan ja tukee myös työnantajaa osaavan työvoiman rekrytoinnissa. Työnantaja voi ottaa rekrytointi- ja koulutustarpeestaan suoraan yhteyttä TE-toimiston yrityspalveluun.

Lisäksi uutiskirjeessä kerrotaan, kuinka muuttuneessa työelämässä ammatinvalinnanohjausta tarvitaan työuran eri vaiheissa nyt enemmän kuin koskaan.

Lue koko uutiskirje.