null Contact Forum -rekrytointimessut korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille keskiviikkona 7.12.

Uudenmaan TE-toimisto on mukana Contact Forum -rekrytointimessuilla, joka on kaikkien aikojen suurin Suomessa järjestetty yksipäiväinen rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille. Messuilla on rekrytoimassa yli 120 työnantajaa ja nyt onkin erinomainen tilaisuus löytää itselleen esimerkiksi kesätyö- tai harjoittelupaikka. Näytteilleasettajista 25 on kansainvälisiä järjestöjä, joten tapahtumassa on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua esimerkiksi WHO:n tai OECD:n tarjoamiin työmahdollisuuksiin.

Työnantajien lisäksi tapahtumassa on muutakin hyödyllistä ja mielenkiintoista: CV-klinikka, CV-valokuvaus, minimentorointia sekä maailmanluokan puhujia, kuten Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa ja Madventuresin Riku ja Tunna.

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 7.12. klo 10-18. Messuille on vapaa pääsy ja kaikki yllä mainitut palvelut ovat ilmaisia. Lisätietoja, mm. kaikki näytteilleasettajat, löydät Contact Forumin nettisivulta http://contactforum.fi/. Tapahtumalla on myös Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/events/1766301473620651/.

Tule paikalle ja kontaktoi itsesi kohti seuraavaa työpaikkaa!