null Tiistai 5.2. on rekrytoinnin superpäivä: kolme eri rekrytilaisuutta eri puolilla Uuttamaata

 

Tiistaina 5.2.2019 järjestetään Uudellamaalla kolme rekrytointitapahtumaa. Itäisen Uudenmaan suurin rekrytointitapahtuma Duunitehdas järjestetään Porvoossa Taidetehtaalla, UusioUra kutsuu yli 45-vuotiaat osaajat Kaapelitehtaalle Helsinkiin ja Hyvinkäällä järjestetään Työ&Elämä -tapahtuma Hyria koulutuksen tiloissa.

Duunitehdas kaikenikäisille

Duunitehtaalle odotetaan edellisvuosien tapaan jopa tuhansia kävijöitä, jotka tulevat etsimään työpaikkaa ja tutustumaan koulutusmahdollisuuksiin. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille työpaikoista ja koulutuksesta kiinnostuneille, osallistujia on koululaisista aikuisiin. Tänä vuonna työnhakijoita rohkaistaan myös lähestymään työnantajia pelillistämisen avulla. Duunitehtaalla on käytössä ensi kertaa messukävijöille suunnattu mobiilisovellus, jonka voi ladata sovelluskaupasta. Sovellusta käyttämällä näytteilleasettajat käyvät tutuiksi. Duunitehtaan järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy ja Porvoon kaupunki.

UusioUra +45-vuotiaille

UusioUra puolestaan on ensimmäinen erityisesti keski-iän ylittäneille suunnattu uravalmennus- ja rekrytointitapahtuma pääkaupunkiseudulla. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin +45-vuotiaat työttömät kuin työssäkäyvätkin, jotka hakevat uutta työ- tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä.

Tapahtuman tuottaja Markkinointi Bravuuri Oy:n Riitta Rouhiainen etsi talvella 2017 kesätyöpaikkaa lapselleen ja huomasi, että nuorille on tarjolla useita eri rekrytointitilaisuuksia.

"Siitä syntyi ajatus, että myös kokeneemmille työnhakijoille tulisi olla tarjolla samanlaisia rekrytointitapahtumia", kertoo Rouhiainen UusioUra -tapahtuman synnystä. Uudenmaan TE-toimisto on mukana tapahtuman yhtenä yhteistyökumppanina. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes 4000 kävijää ja 51 näytteilleasettajaa.

Työ&Elämä -tapahtuma Hyvinkäällä

Työ&Elämä -rekrytointitapahtuma järjestetään Hyvinkäällä tällä nimellä nyt toista kertaa. Viime vuonna tapahtumassa oli satoja kävijöitä. Uudenmaan TE-toimiston pisteellä on noin 3-4 asiantuntijaa neuvomassa kävijöitä työnhausta, työpaikoista tai ulkomailla työskentelystä. Työ&Elämä -tapahtumassa on muun muassa cv-paja, missä voi hioa ansioluettelonsa uuteen uskoon sekä ammattivalokuvaaja, joka ottaa ansioluetteloon uuden kuvan. Näytteilleasettajia tapahtumassa on 24.

"Olemme osallistuneet tänä vuonna enemmän tapahtuman suunnitteluun ja hyödyntäneet suhteitamme yrityksiin näytteilleasettajia etsittäessä", kertoo Uudenmaan TE-toimiston asiantuntija Jaana Kanerva.

Työ&Elämä –tapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Hyria koulutus, Hyria säätiö, Uudenmaan TE-toimisto ja Laurea-ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijatiimi.

Uudenmaan kaikkiin tiistain 5.2.2019 rekrytointitapahtumiin kannattaa tulostaa valmiiksi useampi kappale ansioluetteloaan mukaan työnantajille jaettavaksi. Kaikissa tapahtumissa työnhakija saattaa päästä työhaastatteluun jo saman tien paikan päällä.

 

 

 

Lisätietoja tapahtumista:

Duunitehdas www.duunitehdas.fi

Porvoon taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo (klo 10-15.30)

 

UusioUra www.uusioura.fi

Kaapelitehdas Helsinki (klo 10-19)

 

Työ&Elämä

Hyria koulutuksen tilat, Kauppalankatu 18 (klo 10-14)