null Töitä nuorille Kesärekrystä

Mikä on tämän vuoden kesätyöpaikkahitti? Tervetuloa rekrytapahtumaamme ottamaan selvää!

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto järjestää Kesärekry 2014 -kesätyönhakutapahtuman 12.2.2014 klo 12–15 Pasilan toimipaikassaan.

TE-toimisto on kutsunut rekryyn töitä etsimään yli 8000 nuorta asiakastaan, mutta ovet ovat avoinna kaikille halukkaille. Kesätyönhaun lomassa voi luetuttaa CV:nsä TE-toimiston virkailijalla ja saada vinkkejä hyvän hakemuksen kirjoittamiseen.

Töitä on tarjolla runsaasti ja usealta alalta. Kesärekryyn osallistuvilla työnantajilla on ilmoituksensa mukaan kesäksi haussa yhteensä noin 2500 avointa työpaikkaa mm. toimistotyön, myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen, hoitoalan, kokoonpanon, eläintenhoidon, rakentamisen, välinehuollon, asiakaspalvelun, risteilyalan ja suunnittelun tehtävissä.

Uudenmaan TE-toimiston nuorisotakuu-yhdyshenkilö Pirjo Karjalainen kannustaa nuoria tulemaan Kesärekryyn. "Rekrytointitilaisuuksiin osallistumisen etuna on se, että nuori saa heti henkilökohtaisen kontaktin työnantajaan ja pääsee samalla kertomaan lisää itsestään ja osaamisestaan. Pelkkä hakemusten lähettäminen voi olla välillä turhauttavaa."

Työntekijöitä tapahtumassa etsivät ABB, Fregatti Oy Yrityspalvelut, Helsingin Seniorisäätiö, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopiston eläinsairaala, Hennes & Mauritz, HRR-Palvelu, HUS-DESIKO, Kotihoito Aamu-Rusko, Opteam Yhtiöt, Palmia, Planmeca, Promotion Point, RTS Direct, SOL, Studio Aloe, Unicef, Wippii Work ja Xcellent.

Kesärekry järjestetään Uudenmaan TE-toimiston Pasilan toimipaikassa, osoitteessa Ratapihankatu 7, 00520 Helsinki (sisäänkäynti Veturitorin puolelta).

Tervetuloa mukaan tapahtumaan tutustumaan TE-toimiston rekrytoimintaan ja tapaamaan työtä hakevia nuoria, työnantajia ja TE-toimiston asiantuntijoita!

Lisätietoja tapahtumasta:

Asiantuntija Pirjo Karjalainen puh. 0295 040 292