null Uudenmaan TE-toimiston Twitter-tilillä jo yli 1000 seuraajaa

Viime perjantai-iltapäivästä Uudenmaan TE-toimiston Twitter-tili teki historiaa, sillä silloin ylittyi 1000 seuraajan haamuraja. Tällä hetkellä seuraajia on jo 1013.

@TEpalvelutUUD -tiliä käyttää kuvitteellinen "Työkkärin Molly-täti", joka twiittaa Uudenmaan TE-toimiston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä välittää muun muassa työhön, opiskeluun, työttömyyteen ja rekrytointiin liittyviä uutisia.

Eniten jaetut ja tykätyt twiitit koskettavat yleensä joko työnhakuun liittyviä ohjeita tai positiivisia uutisia työelämästä. Myös twiittauksia järjestämistämme rekrytointitilaisuuksista tai erilaisista työnhakuun liittyvistä luennoista tykätään jakaa seuraajiemme keskuudessa. Pyrimme tilillämme interaktiivisuuteen, ja yritämme parhaamme mukaan vastata seuraajiemme meille osoittamiin kysymyksiin ja kommentteihin.

Uudenmaan TE-toimistolla on Twitter-tilin lisäksi myös oma Facebook-tili, joka löytyy täältä: www.facebook.com/Uudenmaantetoimisto. Molempia sosiaalisen median kanaviamme kannattaa ehdottomasti ryhtyä seuraamaan, jos et ole sitä vielä tehnyt! Molemmilta tileiltä saat ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat heti tietoosi.

Twitter: @TEpalvelutUUD

Facebook: facebook.com/uudenmaantetoimisto/